Fredag igen

Jisses vad veckorna går fort! Man vaknar, väcker alla andra, jobbar och kommer hem för att sova ett par timmar…

Man hinner knappt med. Hela december klagade vi över Julstress men vad ska vi kalla detta? Efter julstress! När blev världen så stressig. När jag var barn var det bara vuxna som stressade idag är det alla! Från lillan 2år på dagis till 90 åringen på serviceboendet. Alla i sin stress. Det måste vara miljön… Jag unnar mig en paus med en kopp kaffe och känner att just nu är jag nog en av få som ej stressar. Min vardag består av ungar ,hundar och kaffe. Det är lite som den låten ”Hundar ungar och hembryggt äppelvin!” Nu hade jag nog ej tagit vinet men visst var det idyllen man strävade efter. ha en skön fortsatt fredag allihop!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>