Debattera mera

Man skulle debattera mera tror jag! Ja debattera mot och för allt. Se till att barnens röster hörs! Hur ska det mest värdefulla vi har få sina rättigheter genomförda annars. Det är min skyldighet och definitivt rättighet att vara en jobbig mamma.

Om jag bara kan röra om känslor till gagn för en enda unge så är jag nöjd!

Vareviga dag går barn och är rädda för att gå till fritids och skolan! Hur kan vi acceptera det? Vi anmäler misshandel(om vi vågar se den) men vi tycker det är ok att barnen utsätts för psykisk misshandel och ohälsa utan att ens rynka på ögonbrynen. När blev vi så förbaskat flata?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>